Galdhøpiggen KIDS

Med sine 2469 moh. er Galdhøpiggen Norges høyeste fjelltopp. Vi tar deg over styggebreen og opp til toppen.

Turen til Galdhøpiggen er en fin dagstur som er beregnet til å ta mellom 6-9 timer avhengig av tempo og pauser. Hos oss vil du gå i 15 mannstau, noe som gjør det enklere å regulere tempoet etter gruppens behov. Vi sikrer at alle får en god pause på toppen. Utstyr som kreves er gode fjellsko samt klær for ferdsel i høgfjell. Vi stiller med alt av sikringsutstyr som sele og tau.

Oppmøte for turen er på parkeringsplassen ved Juvasshytta. Avgang derfra kl 08:00 på alle turene. Transport opp dit, overnatting etc må hver enkelt deltager stå for selv.
Turen er barnevennlig, etter som taulaget ikke har et ubegrenset antall deltakere. Større fleksibilitet vil du sette stor pris på! Barnefamilier har fortrinnsrett til turen. Du kan også melde deg på som voksen, men turen går på barnas premisser.

Billetter kjøpes ved å sende forespørsel på mail, jotunheimenarrangement@gmail.com

Pris:
Voksen: 700,- pr. pers.
Barn: 500,- pr. pers.

Kommende arrangementer:

Comments are closed.